Më të rejat e fundit

Jul 30
Kosova fiton një Medalje të Argjendtë dhe një Medalje të Bronztë në IMC 2020

Përfundoi me sukses Olimpiada e 27-të Matematike Ndërkombëtare për Studentë - IMC 2020, e mbajtur virtualisht për shkak… Lexo më shumë

Jul 21
Cyberspace Mathematical Competition

Përfundoi me sukses edicioni i parë i olimpiadës Cyberspace Mathematical Competition - CMC 2020. Ekipi i Kosovës fitoi… Lexo më shumë

Të gjitha lajmet

Aktivitetet e ardhshme

Oct 31
Olimpiada e VII Ndërkombëtare Iraniane e Gjeometrisë – IGO 2020

Kosova do të merr pjesë për herë të katërt në Olimpiadën Ndërkombëtare Iraniane të Gjeometrisë (IGO - http://igo-official.ir/?lang=en).… Lexo më shumë

Të gjitha ngjarjet