Lajme dhe ngjarje

Njeftohu me më të rejat.

Problemet e KAMO 2020

Rezultatet përfundimtare KAMO 2020

Të gjithë futuesit e Medaljeve dhe Mirënjohjeve të Nderit, së bashku me prindërit e tyre, janë të ftuar të marrin pjesë, nesër më 17.02.2020, në Ceremoninë e ndarjeve të medaljeve në vendin e Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, në Vushtrri.

Lexo më shumë »

Skemat e problemeve KAMO 2020

Rezultatet preliminare KAMO 2020

Në vijim mund t’i shkarkoni listat e rezultateve preliminare të KAMO 2020. Secili garues ka të drejtë të ushtrojë ankesë deri në ora 22:15 të datës 16.02.2020. Ankesat duhet t’i dërgoni përmes e-mailit: shoqata.matematikaneve@gmail.com.

Lexo më shumë »

Rezultatet përfundimtare të TST 2020

Rezultatet preliminare të TST 2020

Pas publikimit të skemave të zgjidhjeve secili nxënës mund ta ushtrojë të drejtën e ankesës, duke e dërguar ankesën në e-mailin në vijim: shoqata.matematikaneve@gmail.com. Ankesat duhet të dërgohen deri më datën 09.02.2020, para orës 18:00.

Lexo më shumë »

Problemet e TST 2020

Rezultatet përfundimtare të OMK 2020

Ceremonia e shpërblimeve për fituesit e çmimeve do të mbahet të shtunën, më 08.02.2020, prej orës 14:30, në lokalet e Departamentit të Matematikës, në FSHMN. TST do të mbahet po ashtu të shtunën, më 08.02.2020, prej orës 10:00 deri në ora 14:00, në lokalet e Departamentit të Matematikës, në sallën numër 153, FSHMN.

Lexo më shumë »

Zgjidhjet dhe skema e vlerësimit e problemeve të OMK 2020

Rezultatet preliminare të OMK 2020

Vërejtje: Së shpejti do t’i publikojmë skemat e zgjidhjeve për secilen klasë. Pas publikimit të skemave çdo nxënës mund të ushtrojë të drejtën e ankesës, duke e dërguar në e-mailin në vijim: shoqata.matematikaneve@gmail.com. Ankesat duhet të dërgohen deri më datën 05.02.2020. Vërejtje: Të gjithë kandidatët që nuk janë në listë gjithsej i kanë 0 pikë.

Lexo më shumë »

1 2 3