Lajme dhe ngjarje

Njeftohu me më të rejat.

Olimpiada e XI Matematike e Kosovës-OMK 2019

Përfundoi me sukses Olimpiada e XI Matematike e Kosovës-OMK 2019. Falëminderit Institutit ATOMI për mbështetjen financiare për të dytën herë me radhë.

Lexo më shumë »

Rezultatet përfundimtare të OMK 2019

Mëposhte do të gjeni linqet e rezultateve. Shënim: Ceremonia e shpërblimeve për 3 vendet e para për secilën klasë do të organizohet më 09.03.2019, prej orës 14:30, në lokalet e Departamentit të Matematikës. Ankesat duhet t’i dërgoni në e-mailin shoqata.matematikaneve@gmail.com më së largu deri në ora 20:00 (05.03.2019).

Lexo më shumë »

OLIMPIADA XI MATEMATIKE E KOSOVËS (OMK) 2019

Ju informojmë se më 02 mars 2019, e shtunë, në ora 10:15, do të mbahet Olimpiada XI Matematike e Kosovës (OMK).  Nga kjo garë do të caktohen përfaqësuesit e Kosovës në Olimpiadën e 60-të Ndërkombëtare të Matematikës (IMO), e cila mbahet në Bath, Mbretërinë e Bashkuar (United Kingdom), prej 11 – 22 korrik 2019, ku Kosova merr pjesë për […]

Lexo më shumë »

1 2 3