Lajme dhe ngjarje

Njeftohu me më të rejat.

MathProblems Journal – New Issue 2

Dear Esteemed Readers and Contributors, As we prepare for this exciting relaunch, we are extending the deadline for solutions to problems featured in Vol 6, Issue 2. We kindly invite all of you to submit your solutions by October 25, 2023. Your contributions to solving problems in Vol 6, Issue 2 are exceptionally important to […]

Lexo më shumë »

Problemet/Detyrat e KAMO 2023

Agjenda e kampit përgatitor IMO 2023

Programi i trajnimeve IMO 2023 dhe EGMO 2023

Rezultatet përfundimtare të TST 1

Rezultatet preliminare TST 1

Rezultatet përfundimatare të OMK 2023

Pas shqyrtimit me kujdes të secilës ankesë, komisioni ka shpallur rezultatet përfumdimtare. Ceremonia e mbylljes për fituesit e tri vendeve të para mbahet nesër, më 09.12.2022, nga ora 16:30, në Fakultetin e Shkencave Matematiko – Natyrore, në sallën afër Dekanatit të Fakultetit, Prishtinë. Lokacioni

Lexo më shumë »

Skemat e zgjidhjeve – OMK 2023

KAMO 2022 – ZGJIDHJET

Rezultatet përfundimtare të OMK 2022

1 2 3 5