Më të rejat e fundit

Feb 15
Raporti i Auditorit të Pavarur dhe Pasqyrat financiare për vitin që ka përfunduar me 31 dhjetor 2023

Raporti i Auditorit të Pavarur dhe Pasqyrat financiare për vitin që ka përfunduar me 31 dhjetor 2023  … Lexo më shumë

Feb 06
Rezultatet përfundimtare për TST për EGMO 2024

Pas shqyrtimit me kujdes të secilës ankesë, komisioni ka shpallur rezultatet përfumdimtare për TST për EGMO 2024.  … Lexo më shumë

Të gjitha lajmet

Aktivitetet e ardhshme

Të gjitha ngjarjet