Rezultatet përfundimtare KAMO 2020

Rezultatet-KAMO-2020-klasa-7-8

Rezultatet-KAMO-2020-klasa-9

Të gjithë futuesit e Medaljeve dhe Mirënjohjeve të Nderit, së bashku me prindërit e tyre, janë të ftuar të marrin pjesë, nesër më 17.02.2020, në Ceremoninë e ndarjeve të medaljeve në vendin e Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, në Vushtrri.