Lajme dhe ngjarje

Njeftohu me më të rejat.

Cyberspace Mathematical Competition

Përfundoi me sukses edicioni i parë i olimpiadës Cyberspace Mathematical Competition – CMC 2020. Ekipi i Kosovës fitoi dy Mirënjohje Nderi. Mirënjohje Nderi kanë fituar nxënësit: Lorik Ramosaj (15 pikë) dhe Dren Neziri (11 pikë). CMC është organizuar nga Asociacioni i Matematikanëve të Amerikës në bashkëpunim me forumin e njohur AOPS. CMC është një konkurs […]

Lexo më shumë »

Nxënësja Era Syla fiton Medalje të Bronztë në Olimpiadën Matematike Evropiane për Vajza – EGMO 2020

Përfundoi me sukses Olimpiada Matematike Evropiane për Vajza – EGMO 2020. Ekipi i Kosovës në këtë olimpiadë prestigjioze fitoi një Medalje të Bronztë. EGMO është gara më e rëndësishme evropiane e matematikës për vajza, në të cilën marrin pjesë pothuajse të gjitha vendet e evropës dhe shumica e vendeve jashtë Evropës marrin pjesë në cilësinë […]

Lexo më shumë »

Problemet e KAMO 2020

Rezultatet përfundimtare KAMO 2020

Të gjithë futuesit e Medaljeve dhe Mirënjohjeve të Nderit, së bashku me prindërit e tyre, janë të ftuar të marrin pjesë, nesër më 17.02.2020, në Ceremoninë e ndarjeve të medaljeve në vendin e Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, në Vushtrri.

Lexo më shumë »

Skemat e problemeve KAMO 2020

Rezultatet preliminare KAMO 2020

Në vijim mund t’i shkarkoni listat e rezultateve preliminare të KAMO 2020. Secili garues ka të drejtë të ushtrojë ankesë deri në ora 22:15 të datës 16.02.2020. Ankesat duhet t’i dërgoni përmes e-mailit: shoqata.matematikaneve@gmail.com.

Lexo më shumë »

Rezultatet përfundimtare të TST 2020

Rezultatet preliminare të TST 2020

Pas publikimit të skemave të zgjidhjeve secili nxënës mund ta ushtrojë të drejtën e ankesës, duke e dërguar ankesën në e-mailin në vijim: shoqata.matematikaneve@gmail.com. Ankesat duhet të dërgohen deri më datën 09.02.2020, para orës 18:00.

Lexo më shumë »

Problemet e TST 2020

Rezultatet përfundimtare të OMK 2020

Ceremonia e shpërblimeve për fituesit e çmimeve do të mbahet të shtunën, më 08.02.2020, prej orës 14:30, në lokalet e Departamentit të Matematikës, në FSHMN. TST do të mbahet po ashtu të shtunën, më 08.02.2020, prej orës 10:00 deri në ora 14:00, në lokalet e Departamentit të Matematikës, në sallën numër 153, FSHMN.

Lexo më shumë »

1 2 3 4 5