Lajme dhe ngjarje

Njeftohu me më të rejat.

Problemet e TST 2020

Rezultatet përfundimtare të OMK 2020

Ceremonia e shpërblimeve për fituesit e çmimeve do të mbahet të shtunën, më 08.02.2020, prej orës 14:30, në lokalet e Departamentit të Matematikës, në FSHMN. TST do të mbahet po ashtu të shtunën, më 08.02.2020, prej orës 10:00 deri në ora 14:00, në lokalet e Departamentit të Matematikës, në sallën numër 153, FSHMN.

Lexo më shumë »

Zgjidhjet dhe skema e vlerësimit e problemeve të OMK 2020

Rezultatet preliminare të OMK 2020

Vërejtje: Së shpejti do t’i publikojmë skemat e zgjidhjeve për secilen klasë. Pas publikimit të skemave çdo nxënës mund të ushtrojë të drejtën e ankesës, duke e dërguar në e-mailin në vijim: shoqata.matematikaneve@gmail.com. Ankesat duhet të dërgohen deri më datën 05.02.2020. Vërejtje: Të gjithë kandidatët që nuk janë në listë gjithsej i kanë 0 pikë.

Lexo më shumë »

Problemet e Olimpiadës Matematike Komunale – OMK 2020

Më poshtë keni problemet e olimpiadës Matematike Komunale- OMK 2020

Lexo më shumë »

Problemet e Kupës së 8-të Evropiane të Matematikës- EMC 2019

Në vijim mund t’i shkarkoni problemet  e Kupës së 8-të Evropiane të Matematikës- EMC 2019. Kategoria Senior Kategoria Junior

Lexo më shumë »

PROMYS Europe 2020 – Advance Notification

PROMYS Europe 2020 – Advance Notification PROMYS Europe is designed to encourage mathematically ambitious students who are at least 16 to explore the creative world of mathematics. Participants tackle fundamental mathematical questions within a richly stimulating and supportive community of fellow first-year students, returning students, undergraduate counsellors, research mentors, faculty, and visiting mathematicians. Please be […]

Lexo më shumë »

NJOFTIM

OLIMPIADA XII MATEMATIKE E KOSOVËS – OMK 2020 Ju informojmë se më 01 shkurt 2020, e shtunë, në ora 10:15, do të mbahet Olimpiada XII Matematike e Kosovës – OMK 2020. Nga Olimpiada Matematike e Kosovës përzgjedhet ekipi prej 6 nxënësve që do ta përfaqësojë shtetin e Kosovës në Olimpiadën e 60-të Matematike Ndërkombëtare – IMO […]

Lexo më shumë »

NJOFTIM

Përfundoi me sukses Olimpiada e 60-të Matematike Ndërkombëtare, e mbajtur në Bath, në Mbretërinë e Bashkuar. Ekipi i Kosovës fitoi tri Mirënjohje Nderi. Mirënjohje Nderi kanë fituar nxënësit: Leart Ajvazaj (16 pikë), Viktor Ahmeti (15 pikë) dhe Dren Neziri (8 pikë). Pragu për Medalje të Bronztë këtë vit ishte 17 pikë. Shoqata e Matematikanëve të […]

Lexo më shumë »

Rregullorja : “MEDALJA E KARRIERËS NË MATEMATIKË”

Në vijim mund të shkarkoni rregulloren për çmimin “MEDALJA E KARRIERËS NË MATEMATIKË”

Lexo më shumë »

1 3 4 5 6