Lajme dhe ngjarje

Njeftohu me më të rejat.

NJOFTIM

Kosova fiton katër Medalje të Bronzta në Olimpiadën Matematike Ndërkombëtare të Gjeometrisë – IGO 2019 Përfundoi me sukses Olimpiada e 6-të Matematike Ndërkombëtare Iraniane e Gjeometrisë – IGO 2019, e cila është mbajtur në mbi 50 shtete të botës me mbi 6200 pjesëmarrës. Ekipi i Kosovës në këtë olimpiadë prestigjioze fitoi katër medalje të bronzta. […]

Lexo më shumë »

NJOFTIM

Të shtunën, më 14 shtator, në ora 10:00, në lokalet e Institutit ATOMI, në Gjimnazin Matematik, do të mbahet për herë të tretë me radhë Olimpiada Iraniane Ndërkombëtare e Gjeometrisë – IGO 2019. Në IGO do të marrin pjesë mbi 50 shtete, në mesin e tyre edhe Republika e Kosovës. Shoqata e Matematikanëve të Kosovës […]

Lexo më shumë »

NJOFTIM

Duke filluar nga viti 2020, nxënëset nga Republika e Kosovës do të mund të marrin pjesë në Olimpiadën Evropiane të Matematikës për Femra – European Girls Mathematical Olympiad  (EGMO). EGMO në vitin 2020 do të mbahet në qytetin Egmond aan Zee, në Holandë. Shoqata e Matemtikanëve të Kosovës me kohë do t’ju njoftojë për hollësirat e […]

Lexo më shumë »

NJOFTIM

Duke filluar nga ky vit, studentët e Departmentit të Matematikës mund të marrin pjesë në Olimpiadën Ndërkombëtare të Matematikës për Studentët Universitarë (International Mathematics Competition for University Students). Olimpiada mbahet në Blagoevgrad, Bullgari në datat 28.07.2019 –03.08.2019. Të dhëna shtesë për garën mund  t’i gjeni në linkun në vijim: https://www.imc-math.org.uk Përzgjedhja e ekipit dhe organizimi i brendshëm […]

Lexo më shumë »

Olimpiada e XI Matematike e Kosovës-OMK 2019

Përfundoi me sukses Olimpiada e XI Matematike e Kosovës-OMK 2019. Falëminderit Institutit ATOMI për mbështetjen financiare për të dytën herë me radhë.

Lexo më shumë »

Rezultatet përfundimtare të OMK 2019

Mëposhte do të gjeni linqet e rezultateve. Shënim: Ceremonia e shpërblimeve për 3 vendet e para për secilën klasë do të organizohet më 09.03.2019, prej orës 14:30, në lokalet e Departamentit të Matematikës. Ankesat duhet t’i dërgoni në e-mailin shoqata.matematikaneve@gmail.com më së largu deri në ora 20:00 (05.03.2019).

Lexo më shumë »

OLIMPIADA XI MATEMATIKE E KOSOVËS (OMK) 2019

Ju informojmë se më 02 mars 2019, e shtunë, në ora 10:15, do të mbahet Olimpiada XI Matematike e Kosovës (OMK).  Nga kjo garë do të caktohen përfaqësuesit e Kosovës në Olimpiadën e 60-të Ndërkombëtare të Matematikës (IMO), e cila mbahet në Bath, Mbretërinë e Bashkuar (United Kingdom), prej 11 – 22 korrik 2019, ku Kosova merr pjesë për […]

Lexo më shumë »

1 4 5 6