ARRITJET DHE SUKSESET

Era Syla

Ka fituar Medalje të Bronztë në Olimpiadën Matematike Evropiane për Vajza (EGMO), që është olimpiada më prestigjioze e matematikës për nxënëset e shkollave të mesme të larta, që është mbajtur virtualisht, për shkak të pandemisë COVID-19, në Holanë, në vitin 2020. Era është ende nxënëse dhe vijon mësimet në Kosovë.

Shend Zhjeqi

Ka fituar Medalje të Bronztë në Olimpiadën Matematike Ndërkombëtare (IMO), që është olimpiada më prestigjioze e matematikës për nxënësit e shkollave të mesme të larta, që është mbajtur në Brazil në vitin 2017. Shendi vijon studimet në matematikë në University of California, Los Angeles (UCLA).

Doruntina Sylejmani

Ka fituar Medalje të Bronztë në Olimpiadën Matematike Ndërkombëtare (IMO), që është olimpiada më prestigjioze e matematikës për nxënësit e shkollave të mesme të larta, që është mbajtur në Hong Kong në vitin 2016. Doruntinta vijon studimet në matematikë në Princton University.